Jdi na obsah Jdi na menu
 


MEDVĚD HNĚDÝ:Délka: 2-3m Ocas: 5-20cm Hmotnost: 100-1000kg Sociální jednotka: jedinec Stav ohrožení: nižší riziko ohrožení Rozšíření: jihovýchodní Asie Biomy: poušť, polopoušť, otevřené biomy-louky, slatiny, vřesoviště, savany, pole a křovinaté plochy, hory, vysočiny, suťové svahy, jehličnatý les včetně zalesněné krajiny a les mírného pásma včetně zalesněné krajiny
PÁR FOTEČEK:
Obrazek




Obrazek







Obrazek




Obrazek





Obrazek




Obrazek






Obrazek






Obrazek




Obrazek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář